Tipărire

Uniunea de Conferințe a Bisericilor Adventiste din România - informații Colectă inundații Moldova - 29 octombrie 2016

Comitetul Uniunii de Conferințe, în consultare cu cele șase Conferințe, a hotărât:

Sâmbătă, 29 octombrie 2016 – Colectă ADRA pentru inundațiile din Moldova în Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea

Inundatii Galati 2 2În contextual inundațiilor din ultimele zile care au distrus sute de case și gospodării din Moldova și a condițiilor de trai total neadecvate în ajunul iernii, strategia ADRA România este ca sumele strânse cu ocazia acestei colecte să fie destinate intervenției umanitare pentru victimele dezastrelor naturale. Astfel, în completarea eforturilor făcute de către autoritățile statului, sunt vizate, în mod special, 4 localități din județul Galați, respectiv: Pechea, Cuza Vodă, Costache Negri și Slobozia Conachi. 

Informații Procedură Colectă

colecta se va organiza sâmbătă, 29 Octombrie 2016, recomandăm în cadrul serviciului divin de la ora 11:00 ca și colectă specială; 

materialul care se va citi cu această ocazie, înainte de efectuarea colectei, se intitulează Apel umanitar ADRA pentru sutele de case inundate din Moldova (material de citit înaintea colectei); 

colecta se va înregistra în Procesul Verbal sub denumirea: Colectă ADRA-Inundații; 

sumele colectate de la fiecare comunitate locală vor fi depuse la Conferințe în cel mai scurt timp, iar Conferințele le vor trimite direct la ADRA România prin virament bancar. 

Implică-te!

În completarea eforturilor autorităților în vederea ajutorării sinistraților, ca de fiecare dată, ADRA România implementează proiectul ”Speranța mai presus de ape” prin care susține victimele inundațiilor. Cei care doresc să se alăture echipei ADRA România și să se implice o pot face prin:

voluntariat;

donații materiale (atât produse alimentare, produse de igienă și de curățenie, dar și materiale de construcție); 

donații financiare în conturile ADRA;

donând direct pe site ul adra.ro/doneaza pentru proiectul ”Speranța mai presus de ape”;

dăruind la colecta din 26 Octombrie 2016 care va avea loc în toate bisericile adventiste din România.

Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din România și Agenția Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor – ADRA România este solidară cu sinistrații, implicându-se și îndemnând la un răspuns plin de compasiune pentru situația existentă. 

Eduard Călugăru

Trezorier

Uniunea de Conferințe

 

Joomla SEF URLs by Artio