Tipărire

Apel umanitar ADRA pentru sutele de case inundate din Moldova

”Când strigă un nenorocit, Domnul aude și-l scapă din toate necazurile lui.” Psalmii 34:6

Stimați frați,

Sigla ADRA Romania   vertical STANDARD 100 mareDin cauza condițiilor metereologice din ultimele săptămâni, mai multe județe din România au fost afectate de precipitațiile abundente. În urma inundațiilor nu au fost înregistrate victime umane, însă în localitățile unde au existat situații de risc au fost luate măsuri de evacuare preventivă a populației. Situația cea mai gravă este în județul Galați, unde 22 de localități au fost lovite de viitură, 750 de gospodării au fost avariate și 1300 de persoane au fost evacuate. 

Având în vedere aceste lucruri, Uniunea de Conferințe a Bisericilor Adventiste de Ziua a Șaptea din România în consultare cu Conferințele a hotărât ca sâmbătă, 29 octombrie 2016 să fie organizată o colectă specială ADRA la nivel național pentru inundațiile din Moldova în Bisericile Adventiste de Ziua a Șaptea din România. 

În contextual inundațiilor din ultimele zile care au distrus sute de case și gospodării din Moldova și a condițiilor de trai total neadecvate în ajunul iernii, strategia ADRA România este ca sumele strânse cu ocazia acestei colecte să fie destinate intervenției umanitare pentru victimele dezastrelor naturale. Astfel, în completarea eforturilor făcute de către autoritățile statului, sunt vizate, în mod special, 4 localități din județul Galați, respectiv: Pechea, Cuza Vodă, Costache Negri și Slobozia Conachi. 

De multe ori, vedem situația celor nevoiași, dar suntem noi dispuși să și simțim alături de aceste persoane, oferindu-le sprijin și alinare, în momentele de încercare? Răspunde inima noastră cu sacrificiu și milă în fața unor astfel de nevoi? 

Ellen G. White în cartea ”Calea către Hristos” menționează: ”Spiritul lucrării dezinteresate pentru alții dă caracterului profunzime, statornicie și o bunătate plină de iubire asemenea lui Hristos, care aduce, celui ce are un asemenea caracter, pace și fericire. Atunci aspirațiile vieții sunt mai înalte.” 

Provocare (apel): ”Schimbă o viață și vei schimba lumea!” este mai mult decât un moto, este un mod de viață, în care deciziile luate duc la bucurie și dezvoltare. Alege astăzi, ca prin darul oferit, să aduci sprijin și alinare persoanelor evacuate în urma inundațiilor din Moldova! 

”Când strigă un nenorocit, Domnul aude și-l scapă din toate necazurile lui.” Psalmi 34:6

Schimbă o viață și vei schimba lumea!

Uniunea de Conferințe a Bisericilor Adventiste de Ziua a Șaptea din România

Materialul în format Adobe Acrobat (pdf) poate fi descărcat de AICI

Joomla SEF URLs by Artio