Tipărire

Mihail Marinescu

Necrolog Mihail Marinescu Page 1 Image 0001Un om printre oameni, Mihail Marinescu se naște la 16 martie 1938, pentru a învăța să împlinească nevoile vieții altora prin preocuparea sinceră și plină de pasiune pentru binele spiritual al oamenilor.

Mihail, fiul lui Nicu și Cati, primul copil dintre cei șase, învață să poarte responsabilități de mic, mai ales după moartea tatălui, rămânând singurul întreținător al familiei.

Se căsătorește în 1960 cu Rusu Maria, din Arad, iar din dragostea lor vin pe lume Dana și Mihai, amprentați puternic de pasiunea pentru muzică a tatălui. Zâmbetul senin și vorba înțeleaptă,  care purtau mereu o parabolă sau o învățătură, erau însoțite de oferta nelipsită de cărți de valoare și de prietenia pe care o dăruia celor care îi prețuiau învățătura și stilul lui de viață.

Evanghelist de fiecare zi, în colaborare cu ASEF-ul, s-a investit cu toată inima pentru formarea grupei de la Bolintin, care urma să devină biserică și mărturie vie a Adevărului.

După o suferință scurtă, dar apăsătoare, se stinge din viață la 26 august 2016, pentru a anunța prologul unei alte vieți, pregătite de credința în Prietenul lui veșnic, pe care L-a mărturisit cu toată puterea iubirii lui.

Cuvântul de speranță a fost rostit de pastorul Popa Daniel și de fratele mai mic al fratelui Mihail, George Marinescu, care are aceeași preocupare sfântă de a descoperi oferta Cerului pentru sufletele pierdute.

Urarea de întâmpinare pe care o avea pentru oricine cu care se întâlnea: „Să trăiți veșnic!” să rodească pentru mulți care au fost influențați de viața lui și pentru cel care a rostit-o cu atâta pasiune.

A consemnat, Dana Dragomir, fiică. 

Joomla SEF URLs by Artio