Tipărire

Mihail Gheorghiță

            mihail gheorghitaLa închiderea Sabatului din 30 ianuarie 2016, odată cu apusul soarelui, s-a stins din viață fratele Mihail Gheorghiță, membru al Bisericii Adventiste Tei, din București. 
            La 8 mai 1939, în familia lui Dobre
și Silvia Gheorghiță se naşte Mihail, întâiul vlăstar. Originar din Viziru, jud. Brăila, în anii ’60  a venit în Bucureşti, întemeindu-și, în 1963, o familie alături de Auraș Dumitriu. Au primit de la Domnul patru copii: Lori, Laurenţiu, Irinel si Magdiel, pe care i-au crescut și povățuit în credința adventă.
            Ca diacon, responsabil cu
Școala de Sabat sau corist, în bisericile Labirint și Tei, s-a remarcat prin strădania de a păstra credinţa „aşa cum a fost data sfinţilor...” Cei care i-au fost aproape nu pot uita grija cu care respecta sfinţenia Sabatului, adunându-i mereu pe cei din jur pentru deschiderea sau închiderea zilei sfinte. La sfârşitul unei zile pe care a respectat-o mereu, la „poarta Sabatului”, Mihail Gheorghiţă a încheiat alergarea pe acest pământ. A încheiat viața aceasta cu speranța învierii la cea de a doua venire a Domnului Isus Hristos pe norii cerului. Suntem convinși că viața veșnica este următoarea clipă ce o va experimenta în trup nemuritor, oferit în dar celor mântuiți. 
            Dumnezeu a pus din nou hotar unei pagini din istoria mântuirii noastre, pentru că orice copil al Său înscrie cu viaţa sa o pagină din istoria salvării. Noi rămânem martori ai Lui, sperând că vom continua aceeaşi istorie ca şi cei care au mers până acum în faţa noastră, deschizându-ne drumul.

           A consemnat Claudiu Goran, pastor in Conferinta Muntenia.

Joomla SEF URLs by Artio