Tipărire

La odihnă - ianuarie 2013

Scris de Info Curier on .

Aneta Soare

aneta soarePe data de 12 no­iembrie 2012, după o grea sufe­rin­ță, s-a stins din viață sora Aneta Soare.

S-a născut pe 23 mai 1935, în Ră­do­iești, fiind a patra generație de adven­tiști din familia sa. A încheiat legământul cu Dumnezeu prin botez în 1950.

În februarie 1852, s-a căsătorit cu pastorul Ion Soare, alături de care a slujit, începând din anul 1956, bisericile adven­tiste din Bacău, Va­tra Dornei, Iași, Zim­nicea, Pitești, Curti­șoara, Râmnicu Vâlcea, Rădești, Furculești, Buzescu, Peretu și apoi din nou biserica din Pitești.

Şi-a sfârșit alergarea înconjurată de cei dragi: soțul, fiica, Violeta, și ne­po­tul, Bogdan.

Exemplul ei de bunătate și cre­din­cioșie a rămas viu în mintea vecinilor și a cunoscuților, mulți dintre ei venind pentru a fi alături de familie în aceste momente de durere.

Ultimele versete pe care le-a su­bli­niat în Biblia personală au fost cele din Isaia 38:16,17, mărturisind speranța și încrederea neclintită în Dumnezeul care nu a dezamăgit-o niciodată.

Serviciul de înmormântare a fost coordonat de Biserica Adventistă din Pitești, iar cuvintele de încurajare din partea lui Dumnezeu au fost rostite de pastorii Gabriel Vasilescu, Daniel Delcea, Aurel Neațu și Lucian Enache.

A lăsat în urmă un gol ce nu va fi umplut decât la revenirea Domnului Hristos.

Joomla SEF URLs by Artio