Tipărire

La odihnă - decembrie 2012

Scris de Info Curier on .

Silvia Buta

Silvia Buta s-a născut pe data de 14 sep­tembrie 1938, în familia lui Ioan și Rafila Crăciun din co­muna Râpa de Jos,
ju­dețul Mureș.  Fiică de pio­nieri ai cre­dinței adventiste, pe 30 sep­tembrie 1955, tâ­năra Silvia a intrat în apa bo­tezului, făcând legământ cu Domnul. Un an mai târziu, s-a căsă­torit cu Dumitru Buta, căsnicia fiin­du-le binecuvântată cu un fiu – Corneliu.

Ca membră a Bisericii Adventiste, a îndeplinit diverse slujbe, cea de prim-diaconeasă fiindu-i încredințată de mai multe ori. I-a plăcut mult să citească Sfânta Scriptură, să-și slujească semenii și să-L mărturisească pe Domnul ei.

Începând din iunie 2012, Silvia Buta s-a confruntat cu o boală nemiloasă. Pe data de 3 august 2012, inima ei a în­ce­tat să mai bată. A fost așezată în țărâna pă­mântului, alături de soțul ei, cu nă­dejdea în învierea celor drepți.


Daniel Sârbu

Daniel Sârbu s-a năs­­­cut într-o familie cu 7 copii din comuna Cio­răști, județul Vrancea. La vârsta de numai 11 ani, a rămas fără tată, fa­milia lui confruntându-se cu greutățile vieții de după război.

S-a căsătorit cu Constantina şi au avut 4 fii. În biserică, a fost implicat în diferite ramuri ale lucrării. Pentru slujirea sa credincioasă, a primit din partea Conferinței Moldova distincția de cel mai longeviv casier, slujbă în care a activat peste 50 de ani. A fost un om care a manifestat multă grijă față de semeni, de aceea era foarte respectat de către vecini.A închis ochii la vârsta de 83 de ani, într-o zi de Sabat – 22 septembrie 2012. Cei dragi au rămas cu speranța că moartea nu i-a despărțit definitiv, pentru că Daniel se predase Domnului vieții.

Joomla SEF URLs by Artio