Tipărire

Info Curier - martie 2013

Scris de Info Curier on .

Primul botez oficiat într-un penitenciar din Moldova

Joi, 30 ianuarie 2013, Penitenciarul Galaţi a fost gazda unui botez, eve­niment unic pentru cei patru candidați, pentru participanţii din rândul persoa­nelor private de libertate, dar şi pentru cadrele penitenciarului.

În Moldova au mai fost botezaţi de­ţi­nuţi, dar evenimentele au avut loc în biserici locale. De data aceasta, a fost altceva. Încă de la intrarea pe poarta penitenciarului, bazinul de bo­tez, cele­lalte materiale auxiliare, hai­ne­le albe în care au fost îmbrăcaţi Ştefan, Dinu, Claudiu şi Irinel, vârsta candidaţilor au stârnit o serie de în­tre­bări şi a fost o provocare pentru cei care au asistat – de aproape sau din umbră – la eveniment.

Deşi serviciul divin s-a desfăşurat în penitenciar, solemnitatea a fost sim­ţită de toţi prin muzică, rugăciune, dar mai ales prin cuvânt. Discuţiile pur­tate cu cadrele prezente la eveni­ment şi cu persoanele private de li­bertate pe secţia de maximă siguranţă au îm­bogăţit şi înfrumuseţat această zi spe­­cială. Cuvântul Domnului a fost rostit de pastorul Ciprian Iorgulescu, examinarea a fost făcută de Adalbert Ghejan, iar botezul a fost oficiat de pas­torul local, Eugen Chirileanu. 

La sfârșit, cei implicați au mulțumit conducerii Penitenciarului Galaţi pen­tru deschiderea şi înţelegerea manifes­tate, pentru ajutorul acordat şi, nu în ultimul rând, lui Dumnezeu pentru in­tervenţia Lui în viaţa acestor oameni şi pentru susţinerea primită din partea celor ce lucrează cu ei.

Preluare din Info Adventist nr. 617, din 1 februarie 2013


Aniversare: Intercer a împlinit 15 ani de activitate

După 15 ani de activitate, Intercer continuă să fie și astăzi cel mai popular website adventist românesc, cu o medie lunară de 60 000 de vizitatori unici.

Ca proiect misionar independent, Intercer oferă materiale de calitate, în special vorbitorilor de limbă română, fiind, pentru o mare perioadă, un real ajutor pentru cei care au ales să se sta­bi­lească în străinătate, începând din Eu­ropa și până în America de Nord sau Australia.

Oferta de resurse este largă și in­clu­de informații și materiale legate de principiile moralei creștine, sănătate, dar și muzică sau predici. 

Intercer a realizat de-a lungul ani­lor activități de pionierat, fiind pri­mul website creștin românesc, creat în 1997. Iată câteva dintre resursele şi serviciile oferite de Intercer:

* Biblia online pe internet, iulie 1998.

* Prezentarea pe internet a se­mi­narelor „NET” între 1998-2003.

* Biblia audio mp3 (Gaius Maximus, Romania, Alexandru Sorin Farc), de­cembrie 2006.

* Imnuri creștine pe telefonul mo­bil, martie 2007 (Gaius Maximus, Ro­mania).

* Biblia pe telefonul mobil în peste 70 de limbi și peste 100 de ediții, din 2007 (Octavian Lupu, biblephone.net).

Dorim ca Domnul să binecuvânteze activitatea Intercer și, până la revenirea Lui, acesta să rămână un mijloc de ves­tire a Evangheliei.

 

Preluare din Info Adventist nr. 617, din 1 februarie 2013

 

 

ANUNUȚURI


DIRECŢIONEAZĂ 2% DIN IMPOZITUL ANUAL PENTRU SPONSORIZAREA ORGANIZAŢIILOR NONPROFIT ALE BISERICII ADVENTISTE DE ZIUA A ŞAPTEA DIN ROMÂNIA!


Conform Legii nr. 571/2003, art. 57, alin. 4, din Codul fiscal, contribuabilii pot direcţiona 2% din impozitul anual pentru sponsorizarea organizaţiilor nonprofit. Puteţi obţine for­mu­larul 230 prin conferinţe, prin pastori, prin internet (www.anaf.ro) sau de la orga­nul fiscal/oficiul poştal. Acest formular trebuie completat cu:

a. Datele de identificare ale con­tri­­bu­a­bilului, adresă, cod numeric personal;

b. Suma solicitată a fi virată. În ca­zul în care nu se completează, va fi cal­culată de organul fiscal;

c. Denumirea entităţii nonprofit, codul fiscal şi codul IBAN.

La acest formular, se anexează fişa fiscală a anului anterior şi se trimit am­be­le documente prin scrisoare reco­man­dată sau se depun personal la or­ganul fiscal. Data-limită este 25 mai a.c.

Lista ONG-urilor care sprijină lu­crarea Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea poate fi consultată pe site-ul www.curieruladventist.ro, urmând ca, în numărul din aprilie al revistei, să apară și în formă tipărită.


Abonează-te la revista VIAŢĂ + SĂNĂTATE !

Vei obţine cele mai noi informaţii şi cele mai eficiente soluţii în domeniile: stil de viaţă sănătos, alimentaţie, factorii de risc care cauzează bolile civilizaţiei moderne (boli cardiovasculare, cancer, diabet, obezitate etc.), relaţii de familie, etică, psihologie.

Vei avea astfel şansa să câştigi, prin tragere la sorţi, un sejur gratuit la Centrul de Sănătate Herghelia (45 de locuri) sau Centrul de Sănătate Podiş (25 de locuri), adevărate oaze de sănătate, unde vei pune în practică informațiile şi soluţiile prezentate în revista Viaţă + Sănătate. Oferta este valabilă pentru abonamentele pe un an, făcute în orice perioadă a anului.

Revista este creditată cu 5 credite EMC/abonament anual pentru me­dici, farmacişti, biologi, biochimişti şi chimişti în sistemul sanitar din România. Pentru relații, accesați: www.viatasisanatate.ro; tel. 021 323 00 20, interior 207; fax 021 323 00 40; Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.">Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea..

 


ÎNSCRIERI LA CENTRELE DE ODIHNĂ ADVENTISTE

Au început înscrierile pentru centrele de odihnă aflate în administrarea Casei de Pensii a Uniunii de Conferinţe a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea. Cei interesați pot utiliza informațiile de mai jos:

 

Informaţii şi programărila Casa de Pensii a Uniunii de Con­­fe­rinţe a Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea, de luni până joi, în­tre orele 9oo-1500, la tel. 021/269 03 38, mobil: 0744 388 030, 0740 104 001; e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea..">Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea..

 

Plata se face la casieria Casei de Pensii de la sediul Uniunii de Conferinţe sau direct în contul RO70BRDE445SV23727864450 – BRD Sucur­sa­la Jolie Ville.

 

Casa de odihnă SOVATA

 

Programare serii 2013

 

Seria I 10 iunie – 20 iunie

 

Seria II 24 iunie – 04 iulie

 

Seria III 08 iulie – 18 iulie

 

Seria IV 22 iulie – 01 august

 

Seria V 05 august – 15 august

 

Seria VI 19 august – 29 august

 

Seria VII 02 septembrie – 12 septembrie

 

Tarif: 90 lei/zi/persoană (cazare + 3 mese); pentru copiii între 4 şi 14 ani: 45 lei/zi (cazare + 3 mese).

 

 

 

Casa de odihnă Eforie Sud

 

PROGRAMARE SERII 2013

 

Seria I     –   16 iunie – 21 iunie

Seria II     – 23 iunie – 28 iunie

Seria III   – 30 iunie – 05 iulie

Seria IV   – 07 iulie – 12 iulie

Seria V     – 14 iulie – 19 iulie

Seria VI   – 21 iulie – 26 iulie

Seria VII   – 28 iulie – 02 august

Seria VIII – 04 august – 09 august

Seria IX     – 11 august – 16 august

Seria X     – 18 august – 23 august

Seria XI     – 25 august – 30 august

Seria XII   – 01 septembrie – 06 septembrie

                      Seria XIII   – 08 septembrie – 13 septembrie

 

Tarif:          100 lei/zi/cameră cu 2 paturi; pentru copiii între 4 şi 14 ani: 25 lei/zi/saltea sau 10 lei/zi/fără saltea. Nu se oferă masă.


Joomla SEF URLs by Artio