Tipărire

Info Curier - mai 2013

Scris de Info Curier on .

Revista Semnele timpului din România ar putea deveni Semnele timpului din Europa           

Articolele din Semnele timpului, ediţia în limba română, ar putea fi traduse și promovate la nivel european, după ce reprezentanți de rang înalt ai Bisericii Adventiste Mondiale au apreciat publicația la scenă deschisă, cu ocazia
Conven
ției interdepartamentale „Uniți pentru a sluji”, organizată în luna mar­­tie de Diviziunea Inter-Europeană.

Toți cei prezenți au primit câte un exemplar tradus în limba engleză a numărului special „Miturile care ne schimbă viața”, fiind invitați să ofere feedback.

Redactorul-șef al revistelor Adventist Review și Adventist World, Bill Knot, s-a declarat convins că revista Semnele timpului a atins un nivel foarte înalt de calitate și este exact așa cum ar trebui să fie o revistă dedicată misiunii cu persoanele secularizate. De asemenea, Adventist World și Adventist Review și-ar dori să publice articole ale unora dintre autorii de la Semnele timpului.

Joseph Kidder, profesor la Andrews University, consideră că revista Semnele timpului este deja cea mai bună revistă adventistă la nivel global. „Pentru noi, e prea mult și prea devreme să ni se spună asta, însă cuvintele sale ne pun pe gânduri și ne obligă să facem totul pentru a justifica această percepție pe viitor”, a declarat Norel Iacob.

Delegația austriacă şi-a exprimat dorința de a prelua revista Semnele timpului și a o publica în limba germană. S-a cristalizat și ideea unui site Semnele timpului Europa, cu articole în limbile română, engleză, germană, spaniolă și, poate, și în portugheză. „Avem certitudinea că se vor realiza acele idei care sunt conforme cu planul lui Dumnezeu”, a mai spus redactorul-şef al revistei, Norel Iacob.


 

Donaţii pentru arhiva Curierului

Redacția revistei Curierul Adventist a început un proces de consolidare a arhivei revistei oficiale a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea. Ca urmare a verificărilor făcute, a reieșit nevoia îmbogățirii acestei arhive, în special cu numere apărute în trecutul mai îndepărtat. Pe această cale, adresăm tuturor cititorilor invitația de a ne ajuta în acest demers. Sunt așteptate contribuții atât pentru revista în limba română, cât și pentru cea în limba maghiară. Aceia dintre dvs. care pot să doneze reviste sunt rugați să contacteze direct redacția sunând la numărul de telefon 0742 106 820 sau scriindu-ne la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea..">Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.. Scrisorile dvs. sunt așteptate şi la adresa: str. Erou Iancu Nicolae nr. 38-38A, Voluntari, jud. Ilfov, cod 077190, cu specificația pentru Curierul Adventist.


Joomla SEF URLs by Artio