Tipărire

Mesaj din partea președintelui pentru Săptămâna de rugăciune 2012

Scumpă familie a bisericii,

Ce subiect atrăgător şi important vom studia în această Săptămână de Rugă­ciune din 2012 – „Redeşteptarea şi Cuvântul”!

Tema redeşteptării este una care apare deseori în Scriptură. Dumnezeu este cel care îi reabilitează şi îi reînviorează pe cei pierduţi, care le oferă viaţă şi putere celor slăbiţi, care caută să aducă redeşteptare în relaţia dintre El şi poporul Său.

Pe parcursul acestei săptămâni, ne vom concentra asupra diferitelor moduri prin care Cuvântul devine o parte integrantă în procesul de redeşteptare din inimile şi din casele noastre, dar şi din biserică. Evident, nu poate avea loc o adevărată redeşteptare fără studiul Cuvântului lui Dumnezeu şi fără trăirea unei părtăşii profunde şi continue cu Isus Hristos.

Vă invit să vă alăturaţi familiei mondiale a bisericii într-un mod cu totul special în timpul acestei Săptămâni de Rugăciune. Pe măsură ce meditaţi la principalele idei ale fiecărei prelegeri, cereţi-I Duhului Sfânt să vă descopere modul în care puteţi integra mesajul în viaţa dumneavoastră din ziua respectivă! Rugaţi-vă ca Domnul să trimită ploaia târzie a Duhului Sfânt, care să aducă redeşteptare atât la nivel individual, cât şi la nivel de organizaţie! Dacă aveţi şi copii în familia dumneavoastră, asiguraţi-vă că nu vor fi lăsaţi deoparte – citiţi împreună cu ei materialele pregătite special pentru copii!

Cuvântul lui Dumnezeu ne îndeamnă explicit: „Gustaţi şi vedeţi ce bun este Domnul! Ferice de omul care se încrede în El! Temeţi-vă de Domnul, voi, sfinţii Lui, căci de nimic nu duc lipsă cei ce se tem de El!” (Psalmii 34:8,9)

Isus vine curând! În timp ce noi proclamăm solia celor trei îngeri şi ne pregătim pentru a-L întâlni pe Domnul în văzduh, fie ca El să ne întărească şi să aducă revigorare spirituală fiecăruia dintre noi şi bisericii Sale, prin ploaia târzie.

Cu cele mai calde salutări,

Ted N. C. Wilson, preşedintele Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea

Joomla SEF URLs by Artio