Tipărire

Mesaj de An Nou

– mesaj din partea noului preşedinte al Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea din România –

Stefan TomoiagaFiecare sfârșit și început de an aduce cu sine evaluări, planuri, dar și temeri. Viitorul pare nesigur și seamănă cu valurile mării agitate. Dar unde putem găsi stabilitate și speranță?

Sunt provocat de întrebările din Sfânta Scriptură, dar tot de atâtea ori sunt uimit de răspunsurile ei. „De unde îmi va veni ajutorul” este întrebarea poetului David, din Psalmii 121:1, dacă vreți, întrebarea anului, iar singurul răspuns care aduce pace, liniște, siguranță îl găsim în versetul 2: „Ajutorul îmi vine de la Domnul.”

Când te rogi și Dumnezeu răspunde, trăiești momente de aur, pline de speranță. De aceea, vă doresc ca în anul 2016 să aveți parte de multe momente de aur.

Pentru ca în suflet să existe viață spirituală, este nevoie ca de mai multe ori pe zi, momente prețioase să fie consacrate rugăciunii și studiului Scripturii. Acestea sunt adevărate momente de aur.

Vă doresc ca, pe parcursul anului 2016, să fiți întotdeauna în război cu păcatul și în pace cu Dumnezeu și cu semenii. 

            „Încă puţină, foarte puţină vreme, şi Cel ce vine va veni şi nu va zăbovi” (Evrei 10:37). Credem în iminenta revenire a lui Isus Hristos pe norii cerului. Ne rugăm și așteptăm acel moment de aur pentru planeta Pământ.

Vouă, credincioșilor, prietenilor, copiilor și tinerilor, adventiști din România, vă doresc un An Nou binecuvântat.

 Pastorul Ștefan Tomoiagă este noul președinte al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din România.

Joomla SEF URLs by Artio